لوله گالوانیزه

انواع لوله گالوانیزه

انواع لوله گالوانیزه

لوله‌های گالوانیزه در بازار بیشتر به اسم لوله آهنی سفید شناخته می‌شود همچنین لوله‌های گالوانیزه معمولاً در دو نوع گالوانیزه آهنی و گالوانیزه فولادی تولید می‌شود. لوله‌های فولادی گالوانیزه نسب به لوله گالوانیزه آهنی سبک‌تر می‌باشد و بیشتر در تهویه از آن استفاده می‌شود. همچنین این نوع لوله ها در قطرها و ضخامت‌های مختلف ساخته می‌شوند که انواع مختلفی دارند که در ادامه به معرفی انواع لوله گالوانیزه و بیان ویژگی‌های هر یک خواهیم پرداخت.

لوله‌ای که باروی مذاب پوشش داده می‌شود را لوله گالوانیزه می‌گویند. جنس این لوله ها از آهن سفید نورد شده است که درز آن توسط دستگاه‌های درز جوش به هم جوش داده می‌شود. سپس لوله را در فلز روی مذاب فرو می‌برند که عموماً در دو مدل تولید می‌گردد که به شرح زیر می‌باشند.

جهت اطلاع از آخرین قیمت، خرید و همچنین محصولات این برند صفحه لوله گالوانیزه را مشاهده کنید.

لوله گالوانیزه سپنتا

لوله های گالوانیزه سپنتا تنها به روش گرم، گالوانیزه می‌گردند. لوله سپنتا به دو مدل سبک و سنگین دسته بندی می‌گردند و طبق استاندارد جهانی طول تمام لوله های گالوانیزه سپنتا ۶ متر می‌باشند. لوله گالوانیزه سپنتا محصولی مناسب برای انتقال آبرسانی و لوله‌کشی آب گرم و سرد ساختمان استفاده می‌شوند.

جهت اطلاع از آخرین قیمت، خرید و همچنین ضخامت های این محصول مقاله خرید لوله گالوانیزه سپنتا را مطالعه کنید.

لوله گالوانیزه ساوه

لوله های گالوانیزه ساوه از لوله سیاه درزدار و به‌صورت گالوانیزه گرم تولید می‌شوند و همچنین به دلیل پوشش گالوانیزه آن در برابر خوردگی و زنگ زدگی در محیط‌های مرطوب و اسیدی مقاوم است. لوله های آب تولید شده توسط این شرکت در منازل و آبرسانی ساختمان کاربرد زیادی دارد و در سه کلاس متوسط، سنگین و فوق سنگین و در سایز ۲,۱ تا ۶ اینچ و به روش جوش القایی فرکانس بالا تولید می‌شوند.

جهت اطلاع از آخرین قیمت، خرید و همچنین ضخامت های این محصول مقاله قیمت لوله گالوانیزه ساوه را مطالعه کنید.

انواع لوله گالوانیزه بر اساس وزن

همانطور که در قبل گفتیم لوله گالوانیزه بر اساس وزن ساخت به چهار  دسته  سبک، متوسط ، سنگین و فوق سنگین تقسیم می‌شود، که لوله سبک بر اساس ضخامت و وزن خود دسته بندی شده و از لحاظ قیمت، پایین‌تر از مدل های دیگر می باشد. برای توصیف این لوله ها نمی‌توان از واژه سبک استفاده کرد، زیرا امکان گیج شدن خریدار وجود دارد. به همین دلیل باید وزن و ضخامت دقیق این لوله ها محاسبه و درج شود. همچنین نوع دیگری از لوله های گالوانیزه، لوله سنگین می باشد که وزن آن نسبت به نوع متوسط و سبک بالاتر بوده و قیمت بیشتری نیز دارد. این لوله ها مقاومت بیشتری نیز در برابر عوامل مختلف دارند.

انواع لوله گالوانیزه از نظر کاربرد

همانطور که در بالا اشاره کردیم لوله گالوانیزه در صنایع ساختمانی، آب آشامیدنی و مواردی از قبیل آن نقش مهمی دارد و در انواع مختلفی ساخته و روانه بازار شده است که در ادامه هریک را به صورت جداگانه نام خواهیم برد.

لوله گالوانیزه چاه آب

لوله گالوانیزه چاه آب از انواع لوله‌های پرمصرف و پرکاربرد در صنایع آبرسانی ساختمانی و کشاورزی می‌باشد و به دلیل قیمت مناسب وزن پایین‌تر نسبت به لوله بدون درز و همچنین تنوع در ضخامت و وزن‌های متفاوت از محبوبیت بیشتری برخوردار می‌باشد. لوله‌های گالوانیزه چاه آب درگروه پرکاربردترین ابزارآلات لازم جهت حفاری است که جنس این لوله‌ها معمولاً از فلزاتی ساخته می‌شود که مقاومت بالایی در برابر پوسیدگی، زنگ زدگی و خوردگی دارند.

مزایای لوله گالوانیزه چاه آب

  • صرفه جویی در مصرف انرژی
  • هزینه پایین
  • جلوگیری از میزان افت دبی
  • جلوگیری از ریزش شن گل‌ولای و ماسه به درون چاه

انواع لوله گالوانیزه چاه آب

  • لوله گالوانیزه چاه آب کشاورزی
  • لوله گالوانیزه چاه آب ساختمانی
  • لوله گالوانیزه چاه آب سنگین

لوله گالوانیزه برق

لوله‌های گالوانیزه برق در متراژها و ضخامت‌های متفاوت تولید و موجود می‌باشد و لوله گالوانیزه برق مرغوبیت بالایی داشته و به بهترین نحو پوشش دهی و روکش گالوانیزه شده‌اند؛ این لوله‌ها مصارف گسترده و متنوعی داشته و برای سازه‌های فلزی، دکل‌های مخابراتی، در صنعت گاز، نفت و پتروشیمی، کابل‌های برق، در صنایع کشاورزی و آبرسانی، در تصفیه‌خانه‌ها و نیروگاه‌های برق و آب، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ساخت لوله‌های گالوانیزه برق با استفاده از ورق آهن سفید نورد داده شده انجام می‌شود. درزهای موجود در لوله گالوانیزه برق که هنگام ساخت آن و رول کردن ورق آهن ایجاد می‌شود را نیز با دستگاه‌های درز جوش به هم جوش داده می‌شوند بعد از این مرحله لوله گالوانیزه برق را به یک حوضچه حاوی روی مذاب منتقل و آبکاری گالوانیزه می‌کنند.

لوله گالوانیزه کمان گلخانه

لوله گالوانیزه کمان گلخانه‌ای از لوله‌های پرمصرف در ساخت سازه‌های گلخانه به‌خصوص گلخانه‌های صنعتی و کشاورزی می‌باشد.

ضخامت لوله‌های گالوانیزه بکار رفته برای کمان گلخانه ۲، ۲,۵ و ۳ میلی‌متر ولوله‌های ۲,۵ میلی‌متری برای سازه سقف و ضخامت ۲,۸ میلی‌متر و ۳ میلی‌متر برای ستون‌های سازه استفاده می‌شود.

لوله‌های کمان گلخانه در اکثر مواقع با روش گالوانیزاسیون گرم، گالوانیزه می‌شود. این لوله‌ها را از طریق رول کردن ورق‌های فولادی و همچنین استفاده از درز جوش برای اتصال دو لبه ورق به وجود می‌آید. اما پیش از استفاده از ورقه‌های فولادی برای رول کردن، آن‌ها را در حوضچه مذاب فلز روی غوطه ‌ور می‌کنند.

لوله گالوانیزه سازه گلخانه

لوله گالوانیزه سازه گلخانه از لوله سیاه تولید می‌شود، پس از رول کردن ورق و جوش دادن درز‌ها تولید و ساخته می‌شود. پس از تولید و تمیزکاری سازه گلخانه‌ای جهت گالوانیزه به درون حمام مذاب روی منتقل گردیده و غرق در روی مذاب می‌شود پس از گذشت زمانی معین در محلول از آن خارج شده و لوله گالوانیزه سازه گلخانه و با مقدار پوشش به اندازه حداقل ۷۰ میکرون آماده جهت بسته بندی و فروش می‌باشد. لوله گالوانیزه سازه گلخانه در سایزهای ۱,۲ الی ۶ اینچ تولید می‌گردد بسته بندی لوله گالوانیزه گلخانه به‌صورت بند یل بوده و بر اساس وزن هر بندیل قیمت گذاری و فروخته می‌شود.

انواع لوله گالوانیزه سازه گلخانه

  • لوله گالوانیزه سازه گلخانه سبک
  • لوله گالوانیزه سازه گلخانه کشاورزی
  • لوله گالوانیزه سازه گلخانه صنعتی
  • لوله گالوانیزه سازه گلخانه سنگین

لوله گالوانیزه قالی‌شویی

از لوله‌های گالوانیزه قالی‌شویی همانطور که از اسمشان پیداست برای استفاده در قالی‌شویی هستند و برای آویزان کردن فرش‌ها در گرم‌خانه استفاده می‌شود. لوله گالوانیزه قالی‌شویی از فلز آهن سفید نورد شده است که درز آن به‌وسیله دستگاه‌های درز جوش، به یک دیگر جوش داده می‌شود و سپس لوله را آبکاری روی می‌کنند. لوله گالوانیزه قالی‌شویی معمولاً به دو صورت سبک و متوسط از نظر وزن و ضخامت تولید و عرضه می‌گردد. در طی فرایند تولید لوله گالوانیزه قالی‌شویی پس از عملیات تست هیدرو استاتیک به روش آبکاری گرم داخل و خارج آن گالوانیزه شده و بعد دو سر آن‌ها رزوه می‌شود.

لوله گالوانیزه حصار

لوله گالوانیزه حصار با استفاده از مفتول‌های فلزی از جنس گالوانیزه گرم یا فولاد ضدزنگ با روزنه‌های درون آن ساخته و تولید می‌شوند. از ویژگی‌های یک لوله گالوانیزه حصاری خوب و با کیفیت می‌توان به مواردی همچون یک محافظ دارای مقاومت و استحکام طولانی و نصب آسان و ایجاد امنیت بالا اشاره کرد.

مرزبندی و ایجاد مانع به‌وسیله این لوله‌ها یکی از راه کارهای محافظتی می‌باشد. همین عوامل سبب شده که روز به روز شاهد افزایش تقاضای تولید لوله گالوانیزه حصاری به دلیل بهبود ظاهر این لوله‌ها و نمای زیبا و ارزنده شدن املاک باشیم.

لوله گالوانیزه فنس

لوله گالوانیزه فنس نیز یکی دیگر از انواع لوله‌های پر مصرف در صنایع مختلف حصارکشی و فنس کشی بوده و به دلیل مقاومت بیشتر در مقابل زنگ زدگی و پوسیدگی نسبت به گالوانیزه سرد و همچنین تولید در انواع ضخامت و وزن‌های متفاوت از محبوبیت و استفاده بیشتری برخوردار می‌باشد.

لوله گالوانیزه فنس نیز ازلحاظ سیم بندی، انواع لوله‌های سبک نیمه سنگین و سنگین از نظر وزن و ضخامت دسته بندی می‌گردد. بسته بندی این لوله‌ها نیز به‌صورت بندیل بوده و مبنای فروش بر اساس وزن هر بندیل می‌باشد. در حصار کشی و ساخت پایه‌ی فنس‌ها به جهت ایجاد محدوده حفاظتی، از لوله گالوانیزه فنس استفاده می‌شود. این لوله‌ها با مقاومت خوبی که در برابر پوسیدگی و اکسید آهن از خود نشان می‌دهند، می‌توانند گزینه‌ی مناسبی برای این منظور باشند.

لوله گالوانیزه فنس در مقایسه با سایر گزینه‌های قابل استفاده ارزان‌تر، سبک‌تر و بادوام طولانی مدت تر است و امکان جا به جایی و تغییر در ساختار و شکل حصار با استفاده از آن به‌راحتی و کمترین هزینه امکان پذیر خواهد بود.

لوله گالوانیزه پایه فنس

لوله گالوانیزه پایه فنس به صورت تک شاخ یا جفت شاخ تولید می‌شوند و روی هر شاخک ۳ عدد سوراخ ۶ میلی متری جهت نصب سیم خاردار و در پایین این پایه‌ها یک صفحه به ضخامت ۲ میلی‌متر جهت قرار گرفتن در بتن به منظور محکم شدن متصل شده است.

سر هر پایه لوله گالوانیزه پایه فنس توسط کپ فلزی جوش‌خورده مسدود شده تا از ورود آب و خوردگی جلوگیری شود. لوله گالوانیزه پایه فنس در رنگ بندی‌های متنوع تولید و ساخته می‌شود می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *